Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu utilizarea lor. Termeni Și Condiții

Acceptă

De ce este importantă percepția?

 De ce este importantă percepția?

Inteligența interpersonală la copiii!

De ce este importantă percepția?

Comunicarea interpersonală este esențială pentru viața noastră de zi cu zi.

Faptul că avem cui să ne adresăm și simțim că și celorlalți le pasă, ne ajută să ne uităm la ce este cel mai important, la semenii noștri.

Comunitatea din care facem parte ne ajută să avem încredere în noi și să reușim să evoluăm. Din acest motiv comunicarea interpersonală este foarte importantă. 

Noi ca părinți reflectăm în copii noștri comportamentul. 

De aceea este foarte important să jucăm foarte bine această abilitate și să o dăm mai departe copiilor noștri, astfel, ei la rândul lor îi vor învăța pe copiii lor să comunice tradiția mai departe.

Percepția ajută la comunicarea valorilor și a tradiției, reprezentând un factor fundamental pentru orice societate.

Percepția, îi vor ajuta pe copii să dezvolte relații fundamentale, de prietenie, legătura cu valorile familiei, relațiile intime pe care le va avea pe viitor și viața de comunitate din care va face parte!

În fiecare zi suntem năvăliți de emoții și gânduri, inevitabil și copii noștri la rândul lor vor trece prin aceleași stări, din acest motiv trebuie să le dezvoltăm percepția pentru a reuși să observe unde începe și unde se termină. 

Emoția poate fi comparată cu vremea, uneori este cald, alteori este frig dar cea mai importantă lecție, este, să știe cum să treacă peste fiecare anotimp.

Un exemplu bun, dacă de exemplu este cald, ce facem? Dăm câte o haină jos pentru a ne stabiliza confortul, așa este și cu emoția, simțim furia și ne vom calma pentru a reuși să ne stabilizăm confortul emoțional.

Ce am învățat astăzi?

Percepția construește valorile comunității și ne ajută să ne dezvoltăm ca și persoane. Un copil sănătos emoțional înseamnă o societate mai stabilă și mai responsabilă. În felul acesta vom înțelege pe deplin definiția unei cauze și efectul acestuia!

Cum te putem ajuta?

Intră joacasiinvata.ro si decoperă jucariile care te vor ajuta să exersezi împreună cu copilul tău o abilitate interpesrsonală, PERCEPȚIA!

Propunearea noastră pentru tine:

Clepsidra magnetică

Clepsidra magnetică te ajută să urmărești trecerea timpului într-un mod haios.

Cine a știut că prin înlocuirea nisipului obișnuit cu pilitură de fier ai putea să sfidezi legile normale ale gravitației și să faci să pară că timpul se scurge altfel? 

Dar exact așa se întâmpla cu această clepsidră magnetică.

Ce poate fi mai frumos? Petrecerea timpului de calitate alături de copilașul tău și să îi citiți o carte, precum, Puterea magica a iubirii

Dintre cele mai frumoase basme si legende ale lumii, am ales pentru acest volum cu 13 povesti care vorbesc despre dragoste, fericire, prietenie, devotament, compasiune, intelegere, bunatate, credinta si valori adevarate.

Cartea aceasta poate fi un prilej de a petrece momente de tihna si de apropiere sufleteasca impreuna cu familia, dar si oricand vrem sa ne bucuram impreuna cu cei care ne sunt dragi.

Joacasiinvata vă propune dezvoltarea abilităților de percepție printr-un joc al cuvintelor și dragostea pe care o puteți oferi copilașului dumneavoastră

Post comments