Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu utilizarea lor. Termeni Și Condiții

Acceptă
  • Joc-de-logica---Carnavalul-Bilutelor-CCPPL118
  • Joc-de-logica---Carnavalul-Bilutelor-CCPPL118
  • Joc-de-logica---Carnavalul-Bilutelor-CCPPL118
Joc-de-logica---Carnavalul-Bilutelor-CCPPL118

Joc de logica - Carnavalul Bilutelor

142.80 lei
Descriere

Cu 3 jocuri si puzzle-uri uimitoare, acest joc haios de la Chalk and Chuckles este un carnaval suprem de logica pentru prescolari.

Regulament:

Carnavalul bilutelor: A venit momentul sa jucam Carnavalul Bilutelor! Vei gasi mingi in miscare si minti in actiune. Le gasesti, le potrivesti si le impingi in jos pentru a castiga! Aranjeaza cele 20 bile colorate in mod aleatoriu in gauri, pe plansa de joc. Vor ramane doar 5 gauri libere. Scopul jocului este sa fii singurul jucator cu una sau mai multe bile de culoarea ta ramase pe plansa de joc. La inceputul jocului fiecare jucator primeste un card de culoare albastra pentru a sti ce culoare trebuie sa aiba mingea sa si apoi trebuie sa fie atent ca cu aceea minge sa raman pe plansa de joc la finalul jocului. Jucatorii primesc diferite carduri de actiune pe masura ce jocul avanseaza pe care le vor folosi pentru a impinge in jos anumite bile. Jocul se incheie atunci cand ramane doar un singur jucator cu cel putin o bila de culoarea sa pe plansa de joc.

Sudoku bilutelor: Sudoku ajuta copiii sa-si imbunatateasca abilitatile matematice si gandirea critica. Pentru incepatori si copii incepand cu varsta de 4 ani, jocul tip puzzle Sudoku Bilutelor reprezinta o modalitate excelenta de a face Sudoku mai accesibil si mai captivant! Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti un card cu provocare si sa il puneti pe plansa de joc si apoi sa va asigurati ca respectati regula cea mai importanta a jocului Sudoku - nerepetarea unei culori pe rand, coloana sau zona 2 x 2. 

Provocarea bilutelor: Jocul Provocarea Bilutelor te va tine captivat ore intregi! Sorteaza mingile colorate in "tuburi" pana cand toate mingile de aceeasi culoare sunt in acelasi "tub". Alege o provocare si asaza bilele indicate pe plansa de joc
pentru Provocarea Bilutelor in aceeasi pozitie. Exista doar 3 reguli pe care trebuie sa le tii minte. 1. Poti muta doar mingea de deasupra. 2. Poti muta mingea de deasupra intr-un tub gol sau intr-un spatiu gol deasupra altei bile din orice tub. 3. Nu poti scoate o minge de pe cardul de joc.

Caracteristici:

  • conceput tinand seama de ultimele cercetari in materie de dezvoltare a copiilor
  • dezvolta planificarea, concentrarea, capacitatea de rezolvare de probleme, vederea spatiala, perceptia vizuala si gandirea logica 
  • jocul este pentru 1- 4 jucatori
  • design sigur si inteligent: dezvoltat de educatori si experti in joaca, Carnavalul Bilutelor indeplineste cele mai inalte standarde de siguranta pentru jucarii. Are o cutie de carton durabila si carduri imprimate cu cerneluri ecologice pe baza de soia, non-toxice.

Setul include:

  • 1 cutie pentru joc cu 25 de gauri 
  • 20 mingi din spuma
  • 40 carduri 
  • plansa de joc pentru Sudoku Bilutelor
  • plansa de joc pentru Provocarea Bilutelor 
  • regulament + brosura cu provocari

Dimensiune ambalaj: ‎25.8 x 25.8 x 4.5 cm

Dimensiune aprox. minge: 3 cm

Varsta recomandata: 3 ani + 

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 

Vârstă
Între 3 ani și 8 ani
Gen
Băieți
Fete