Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu utilizarea lor. Termeni Și Condiții

Acceptă
  • Stiinta-cu-sare-si-piper-Chimia-pe-care-nu-o-inveti-la-scoala-CEDU568
Stiinta-cu-sare-si-piper-Chimia-pe-care-nu-o-inveti-la-scoala-CEDU568

Stiinta cu sare si piper. Chimia pe care nu o inveti la scoala

103.95 lei
Descriere

Stiinta cu sare si piper. Chimia pe care nu o inveti la scoala este o carte care cuprinde atat aspecte teoretice despre chimie, cat si aspecte practice pe care le intalnim in bucatarie in fiecare zi. Poate va intrebati ce legatura are chimia cu preparatele culinare? Ei bine, chimia se afla in spatele fiecarui fenomen culinar, iar in aceasta carte veti descoperi elementele de baza ale chimiei alimentare, impreuna cu surprinzatoarele procese care au loc intre molecule, dar si tehnicile consacrate si cele moderne care sunt utilizate pentru dezvoltarea preparatelor culinare.

Rasfoind cartea veti descoperi raspunsuri la intrebari precum „De ce gatim alimentele?”, „De unde vine gustul?”, „De ce se taie maioneza?”, „Ce se intampla cand taiem ceapa?” si multe altele, explicate si scrise cu multa daruire, cu scopul de a impartasi stiinta in afara spatiului academic, tuturor celor pasionati de gastronomie moleculara si de tainele sale care ne insotesc la tot pasul.

Scopul lucrarii este ca cititorii sa inteleaga aspectele care tintesc aceasta treime formata din stiinta alimentelor, chimie si fenomene culinare, iar toate acestea sa le hraneasca creativitatea si sa le deschida interesul spre stiinta... cu sare si piper, bineinteles.

TIP COPERTA: Softcover
ISBN: 9786060885818
FORMAT: 22 X 27 CM
EDITURA: CORINT
AN APARITIE: 2024
NUMAR PAGINI: 176
AUTOR: Dan Cristian Vodnar

Corint
Vârstă
Intre 13 ani si 15 ani
Gen
Băieți
Fete